Praktijkhuis De Clerck

Praktijk voor gezondheid en innerlijke groei - Sint-Niklaas

Innerlijk kind Opstelling dagen

 

Innerlijk kind Expert Belgie -Nederland

 

We zijn echt een must voor degene die op zoek zijn naar veiligheid en een liefdevolle omgeving.

Als kindertolk presentchild weten we wat jij nodig hebt.

 Weet dat JIJ welkom bent!

Innerlijk kind opstelling individueel : WACHTLIJST!!

  Werken met je Innerlijk kind is een liefdevolle manier helderheid te krijgen over de bron van oude patronen, spanningen of onvrede. Voor mensen die door middel van therpaie hun bewustwording, groei en innerlijke rust willen versterken. De eerste stap is om weer contact te maken met de gevoelens van ons innerlijk kind, lijkt gemakkelijk , maar het is echt eerlijk te durven kijken naar je belemmeringen zonder de bijhorende maskers die jij als overleving hebt moeten gebruiken, je criticus, je doener, je pleaser, de clow alles is een deelpersoon waarvan de beschermer/heerser de macht heeft. Met deze weg in te stappen pel je langzaamhand alle lagen eraf tot de kern van je essentie, het puur kind en de liefdevolle ouder.Dit geeft een vrij gevoel en prachtige inzichten.

Hoevaak wijs jezelf af om afgekeurd te worden door de buitenwereld, en hoe vaak zet jij jezelf opzij voor de lieve vrede te bewaren.

Ook kan het andersom, en zoek jij alsmaar een schuldige die jou dit aangedaan heeft, maar wat is de essentie van het verhaal dan, jij of de andere.

Jij laat dit gegeven in je lichaam settelen en het uit zich dan op je fysieke lichaam, je kleine kwaaltjes die jij verdooft met genotsmiddelen om het niet te voelen?

Voelen is een bijzonde gegeven om door te groeien naar wie je echt bent, je kan natuurlijk voelen, maar wat is je gevoel dan echt...een emotie of echt een gevoel

We merken vaak dat emotie's verwisseld worden met gevoelens, maar je emotie's komen uit je denken en gedachten "ik moet mijn best doen, ik moet dit doen om goedgekeurd te worden, de klant moet tevreden zij want...

Als je dan naar je kindertijd terug gaat merk je als op dat in de fase"s van opgroeien al de nodige NEE antwoorden werden weggeveegd. Want je moest toch zo nodig op het potje plassen, flink hoor, maar wat met de echte peuter zijn gevoelens...

Alles is met alles verbonden, en het verleden haalt je sneller in dan je "denkt". Wil jij aan jezelf werken met de nodige begeleiding van je Innerlijk kind, de labels eindelijk in de vuilbak gooien, je maskers durven af te doen en leven vanuit je puurheid, ben jij zeker welkom bij ons. Want jij bent het waard!

Kijk regelmatig naar de datums workshops en weet dat JIJ welkom bent.