Praktijkhuis De Clerck

Praktijk voor gezondheid en innerlijke groei - Sint-Niklaas

Activiteiten van 'Workshops'
maandag, juli 23, 2018

Transformatie "Frozen Body" nieuwe groep start in September

Datums: Vrijdag morgen

Inschrijving via mail.

Vroegboek korting

 

Min 4

max 8

Activiteit naam

Datum

Transformatie "Frozen Body Innerlijk Kind

Nieuwe startdatum Frozen Body Innerlijk kind workshop.

startdatum 23 Maart vrijdag middag groep.

Van 13.30U TOT 16.30u 

vrijdag, maart 23, 2018 13:30
Activiteit wordt niet herhaald

2 Daagse workshop Innerlijk kind

2 Daagse  Creatieve workshop Innerlijk kind

 

Maak kennis met je verloren stuk van ooit wat jij was: Puur en onschuldig

Gewoon omdat jij het verdiend!

In essentie is een kind puur, vrij, speels, en impulsief. Het heeft er ook alle recht toe om zo te kunnen zijn. Het is ontzettend belangrijk om de kwaliteiten van het kind naar waarde te schatten. Dan hebben we het niet alleen over 'onze' kinderen of kinderen in onze omgeving, maar zeker ook over het kind in onszelf met wie heel wat volwassenen in de loop der tijd het contact verloren. Als je weer contact kan maken met de kwaliteiten van jouw innerlijk kind schep je ruimte om bijvoorbeeld geluk, blijheid, vervulling en overvloed voor jezelf te creëren.

Vaak zijn we ons echter niet volledig bewust van onze innerlijk kind-wonden zodat het ook moeilijk is om deze los te laten. We blijven hangen in een verhaal, bijvoorbeeld het steeds weer de eigen ouders aanwijzen als zondebok van je problemen. Of het de eigen ouders verheerlijken onder het mom van: voor je ouders dien je respect te hebben of zij zullen het wel beter weten. Elk kind draagt bijzonder veel wijsheid in zich en is absoluut gelijkwaardig aan een volwassene. In deze 2 dagen uiten we onze stukken, maar maken er een positieve spiraal van, zodat we ons een ruimer gevoel geven, ontdekken en ontrollen zijn de inzichten die aangeraakt worden in een liefdevolle groep.
 
In deze 2-daagse workshop gaan we aan de gang om dat innerlijk kind meer ruimte te geven in ons systeem. Dit is een praktijkgerichte en creatieve cursus. Aan de hand van intuïtief creatieve schilderen, chakra oefening rollenspelen, gerichte oefeningen, regressie meditatie, innerlijk kind opstelling is extra aan te vragen enz. komen er al doende steeds meer inzichten en kan er ook heling ontstaan. Het vertrekpunt is steeds ons hart. Als we vanuit de diepte van ons hart onze aan innerlijk kind-issues aangaan, kan er spelenderwijze verlichting komen. Wel is het zo dat er emoties kunnen opduiken; deze dienen in wezen als tool. Als je je emoties op een juiste en integere wijze gebruikt, kan er beweging komen in geblokkeerde energie. Er dient geen enkel oordeel te zijn op het gegeven emoties want zij horen bij het mens-zijn. Er zal alleszins een veilige ruimte gecreëerd worden zodat je naar een staat van overgave durft te gaan.

Data:  zaterdag 2 EN 3 juni 2018
Lestijden: van 10u00 tot 16.30U
Locatie: Sint niklaas-Oost Vlaanderen
Investering in jezelf: €99(inclusief fruit, koffie, thee,water en begeleiding-gebruik van art creatieve schildergerief/ zonder opstelling innerlijk kind en 135 euro met een innerlijk kind opstelling inbegrepen

zaterdag, juni 02, 2018
Activiteit wordt niet herhaald

Doorzoek agenda

Kalender praktijk De Clerck