Praktijkhuis De Clerck

Praktijk voor gezondheid en innerlijke groei - Sint-Niklaas

 

De volgende datum voor groeps opstellingen is gepland op 11 September. Inschrijving 0499 41 51 94 of mail.

Supervisie groepen gaan door op 11 September- Opstellers met opstellers.

Groepsopstellingen of workschops familie opstellingen in groep kunnen er maximaal 4 thema's doorgaan.

Het is belangrijk dat er in groep familie opstellingen er een open mind is, en dat er in groep familie opstellingen een representant bereid is om deel te nemen bij een opstelling.

In een groep familie opstellingen kan je zelf aan de zijlijn staan terwijl de representanten doorgeven hoe ze zich voelen (als vader-moeder of zus).

 

Innerlijk kind opstellingen

Voor , tijdens en na de geboorte krijg je al heel veel onbewust mee in je rugzak. Deze situaties spelen zich ONBEWUST ,ONZICHTBAAR door in je leven.

Als kind ben je kwetsbaar. Je neemt vaak als kind de schuld op jezelf. Van je opvoeders tot je omgeving. Pijn en verdriet dat je nu voelt werken door uit je kindertijd, uit je DNA ergernis tot vele generaties eerder. Om te overleven in situaties creëer je OVERLEVINGSTRATEGIEEN. Je zit conform in je overtuigen, je weet niet beter. Na zovele jaren weet je zelf niet meer hoe-wat en mag je oden, handelen, opnieuw creëren.

Je hebt een gezond kindsdeel: magische kind

Je hebt een gemaskerde kind: je overlevingsdeel

Je hebt je gekwetste kind: getraumatiseerde deel

Je “kinderlijke “overtuigingen kunnen ervoor zorgen dat er geen éénheid meer ontstaat tussen de drie delen. De balans is verdwenen.

Lees meer...