Praktijkhuis De Clerck

Praktijk voor gezondheid en innerlijke groei - Sint-Niklaas

Recensies

Reacties van de groepen die workshop meegedaan hebben.
  • Opstelling van het innerlijk kind was een bevrijding voor me, de inzichten en tools dat je ons aangereikt hebt. Na enkele lessen ondervond ik al een verandering door mijn gedrag-patronen en overtuigingen te analyseren. Voor mij persoonlijk mocht de workshop zeker langer duren. Was boeiend-leerrijk en bevrijdend!
  • Eindelijk een workshop waar ik mijn eigen mocht zijn en mijn gevoeligheid mocht tonen .Tekortkomingen doorprikken en loslaten. De opstelling was nieuw voor me en daardoor ook ontroerend hoe we ons innerlijk kind verwaarloosd hebben. Ik ben dankbaar en fier op mezelf dat ik mijn angsten en vrees om mee in groep te starten in het begin overwonnen heb en de tip en tools waren een bijzonder hulpstuk. Bedankt aan iedereen van de groep die meegewerkt heeft aan mijn proces en dank je wel Bien.
  • Wat ik interessants vond aan de workshop: Innerlijk kind opstelling. Elke bijeenkomst was interessant en de inzichten en situaties verrijkend. Ik was zelf verschoten dat loyaliteiten zo ver kunnen gaan en dat we dankbaar mogen zijn naar onze ouders toe. Tot weldra.
  • De oefeningen van de glimlach had ik nog niet mogen meemaken. Innerlijk kind opstelling. Uitgebreide informatie en de antwoorden op de vragen die ik had. Een fijne persoonlijke mail begeleiding dat me hielp in sommige zware confronterende dagen! Tools en tips die ik nu toepas en waar ik veranderingen in voel en zie na een jarenlange zoektocht. Bedankt Sabine.
  • De opstelling van het Innerlijk Kind, tranen en pijn mochten toegelaten worden. Voor mij was het een ontdekkingsreis(groepsgebeuren). Dat het eigenlijk makkelijker is dan ik dacht om zaken los te laten en mijn verdriet en angsten er mochten zijn in groep. De start van een mooie reis. Spijt dat de workshop ten einde is, zag telkens er naar uit. 
  • De theoretische uitzetting. Het oefenen in groep. Duidelijkheid van wat van mij is en wat niet van mij was. Mijn grenzen trekken en overtuigingen loslaten. Het was een warme groep en een super lieve warme Sabine.
  • Opstellingen waren indrukwekkend en helend. Ik had twijfels om mij in te schrijven, maar bleek dat onze groep twijfelaars waren. Dat was ons thema dan ook in groepsverband. De oefeningen met onze babyfoto’s waren zeer pijnlijk eerst maar de inzichten nadien krachtig. Spiegelwerk behoorlijk zwaar en confronterend. Transformatie begeleiding was een grote steun voor me, dank je wel Bienneke. Tot de volgende workshop!

 

  • De begeleiding  erdoor met de mails was echt een steunpunt voor me. De opstelling van het innerlijk kind dat ik eerst niet wilde een echte aanrader! Eindelijk mijn vader begrijpen en de hoe-waarom een plaats kunnen geven. De praktijk en theorie oefeningen en uitleg en gedachten waren leerrijk voor me. Elke les was anders, en je had ons verwittigd Bien dat je maandenlange voorbereiding niet liep hoe het moest, nu snap ik die. Go with the flow. En ja de wet van de aantrekkingskracht is heel sterk zoals je vaak zei in onze groep. Met deze Bien een warme knuffel en dank je wel voor alles.