Praktijkhuis De Clerck

Praktijk voor gezondheid en innerlijke groei - Sint-Niklaas

Je kan ook een massage voetbehandeling reserveren ontspanning.

Prijs op aanvraag. 

 Voetreflexologie:Vóór de zwangerschap

Helpt reflexzonetherapie bij het balanceren van de hormonen en kan het een belangrijk hulpmiddel zijn bij een kinderwens. We gaan dan uit van een zo ideaal mogelijk begin van het zwanger willen worden. Immers, ontspanning is onmisbaar bij het zwanger willen worden. Ideaal is het als (de a.s.) vader zich ook laat behandelen met reflexzonetherapie. Het helpt ook hem lichamelijk en geestelijk zoveel mogelijk in balans te komen. We hebben al mooie resultaten mogen ontvangen hiervan. Soms wordt geopteerd om in combinatie met Bio Dynamische cranio sacraal de behandeling te starten voor diepere lagen in het lichaam te kunnen bereiken.

Neem gerust contact met ons op indien u vragen hebt of de behandeling bij je past.

Wil jij graag zwanger worden maar je kampt met persoonlijk probleem, vruchtbaarheidsprobleem of een innerlijk conflict ben je welkom in onze warme praktijk.

Tijdens de zwangerschap

Kan reflexzonetherapie ertoe bijdragen dat u minder tot geen last meer hebt van de specifieke zwangerschapsklachten.

Eventueel misselijkheid-rugpijn-oedeem.

Doeltreffend voor het verminderen in deze fase van spanningen en angsten

Kunnen eenvoudige reflexologietechnieken op de voet de vrouw ondersteunen, waardoor een betere ontspanning kan worden bereikt. Door de onderrug te ontspannen via massage van bepaalde zones op de voet of klassieke massagetechnieken kan de uitdrijving beter verlopen.

Na de bevalling

Helpt reflexzonetherapie bij het "ontzwangeren" en het herstellen van de hormoonbalans: behandeling bij postnatale depressie of ter voorkoming hiervan na een postnatale depressie bij een vorige zwangerschap.
Ook voor de kersverse moeder is het een geschenk dat ze op deze wijze verwend-en behandeld in haar voordeel mag worden.Goed voor deze fase voor emotionele en mentale gemoedtoestanden.